Walk of Wisdom
Enhver rejse begynder med et skridt...
Om mig
Det har altid faldet mig naturligt og selvfølgeligt at der er energier eller kræfter, som vi endnu ikke, eller måske aldrig helt kommer til at forstå.
Jeg har fra barnsben fattet interesse for disse emner og derfor ser jeg det som værende helt naturligt at intet er tilfældigt og at der måske er nogle systemer som vi i mere eller mindre grad er underlagt, det er naturligt vis ikke det samme som at sige at vi er prisgivet vores skæbne.

Det er denne forståelse der har været grundlaget for en tidlig interesse for astrologi og andre emner af såkaldt alternativ karakter.
Jeg er selv født skorpion og fandt meget tidligt, at de arketypiske karakteristika passede rigtigt godt på mig.

Det er faldet mig naturligt at have dyb respekt for gammel visdom af forskellig slags og en mine interesser hen ad vejen har også været omkring indiansk kultur deres visdom og deres ritualer.

Jeg har siden da jeg var midt i tyverne (født i 1959) beskæftiget mig løbende med astrologi, senere også tarot, healing og har også taget en toårig lifecoachuddannelse.

Jeg mener det er vigtigt løbende at holde sig opdateret på forskellige planer til inspiration for både dig og mig til gavn for os begge.

Jeg er et menneske der har prøvet lidt af hvert, både regn og solskin, så jeg mener jeg er godt klædt på til at guide dig på din....

.................Walk of Wisdom...................Mange Kærlige hilsener Lau
 

 

WebRep
 
currentVote
 
 
noRating
noWeight
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ForsideOm migTarotAstrologiHealingKurserKontakt mig